Paradicsomot leturmixolva le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Esetleg a héját lehúznám és úgy turmixolnám. Úgy kaptuk és akitől kaptuk azt mondta ez már nem jó fagyasztva mert jó érett? Annak mi köze van a fagyasztáshoz?2012. szept. 5. 19:32
1/6 anonim válasza:
szerintem nem sok.. én nem tudom mi akadálya lehet a fagyasztásnak. Tény, hogy a leturmixolt paradicsom nagyon leveses, de hát ha annyira nem akarjátok akkor le is lehet szűrni
2/6 anonim válasza:
Kiválóan fagyasztható a paradicsompép.a héját húzd, le, gondolom tudod hogyan kell.
3/6 anonim válasza:
Azért válogasd át, mert lehet, hogy arra gondolt az "adományozó", hogy már egy kicsit poshadt, rothadt is van közötte.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) Igen tudom hogy kell lehúzni.
2012. szept. 5. 19:56
5/6 anonim válasza:
A paradicsom szinte az egyetlen, aminek főzve nagyobb a tápértéke, mert a benne lévő likopin így könnyebben ki tud szabadulni a növényi rostok közül. Úgyhogy hámozd, passzírozd (vagy turmixold) és főzve csinálj belőle paradicsomlevet. Így tedd el üvegekbe, aztán száraz dunszt és mehet a kamrába! Megmarad egy csomó helyed a fagyasztóban!
6/6 anonim válasza:
Én szoktam hozzá vöröshagymát és fehér paprikát dinsztelni, majd úgy összeturmixolni. Rakom kis műanyag tárolókba és teszem a fagyóba. Télen jó lesz husika mellé (már mikor majdnem kész, akkor szoktam rárakni és lecsós husi lesz belőle) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!