Milyen sütit süssek a barátomnak?
Figyelt kérdés
Hétvégén romantikus gyertyás vacsit csinálok neki. Már csak a desszert hiányzik. Valami egyszerűt gondoltam, ami azért nem egy muffin, de nem is egy szabolcsi almás máktorta :) Fiúk ti minek örülnétek?2012. szept. 2. 19:56
1/13 anonim válasza:
Vagy valami marcipános vagy sacher torta. Ezek vagy drágák vagy nehéz elkésziteni, ezért sose kapok. Utoljára akkor kaptam ilyet mikor még úgy néztem ki mint Brad Pitt.
2/13 anonim válasza:
Én megmondom neked őszintén egy Ferdinánd tekercsel betudnád lopni a szívembe magad!:)a kedvencem!!! 24F
3/13 anonim válasza:
Tiramisu? Azt hallottam, hogy az olaszok a forró szex utáni hűsítőnek készítettek a tiramisut. Ha későbbre is hagytok... :)
4/13 anonim válasza:
Keress rá a "fordított almás" sütire, nem bonyolult és nagyon finom, főleg hidegen.A mi családunkban a fiúk imádják, mert az almától pikáns, de mégis krémes-édes csokis.
5/13 anonim válasza:
Mi lesz a vacsi? Ha leírod könnyebben tudunk tanácsot adni,hogy mi lenne jó utána desszertnek.
Pl madártej,túrótorta,joghurt torta,tiramisu
Én valami ilyen könnyű desszertet javasolnék a vacsi végére.
6/13 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de a brownie-t imádom! Maradjon kicsit folyós a közepe és púpozz rá vaniliás vagy epres fagyit. Már most csorog a nyálam, bátyám is imádja. Akár csinálhatsz szív alakút is, kiszaggatod. A bátyám is imádja (24), párom viszont egyáltalán nem sütis, a muffinon kívül nem eszik meg semmit, így én még nem próbálkoztam vele. :(
7/13 A kérdező kommentje:
Fordított almást meg brownie-t pont a múlthéten sütöttem neki :) Egyébként szecsuáni csirkét csinálok, rizzsel.
Köszi a válaszokat, még alszom rá egyet :)
2012. szept. 3. 15:42
8/13 anonim válasza:
Esetleg egy diókrémes -habos kocka olvasztott csokival lecsurgatva ??
9/13 A kérdező kommentje:
Hú ez nagyon jól hangzik, amúgy is régen sütöttem diósat :))
2012. szept. 3. 21:07
10/13 anonim válasza:
Ismered a receptjét, mert szívesen leírom , ha kéred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!