Mit süssek a barátomnak ami nem szárad ki?
Olyan kéne amit megcsinálok utána 2 nappal adnám oda neki, sajtos pogira gondoltam, de az mindig megszárad, csak frissen jó az is.
Mivel most sütök először így valami nem túl bonyolult dolog kéne.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
igen jók az előző válaszok. az almáspite is nagyon finom 2 nap múlva is, sőt!
a linzer is "örök darab". helyes kis formákat kiszaggatsz
belőle, ha kihűltek lekvárral összeragasztod, olvasztott csokival akár meg is mintázhatod.
ha nincsenek kiszúróformáid, akár pohárral is kiszaggathatod.
pl a nagy kör közepét egy kindertojás-belsővel is ki lehet lyukasztani.
üdv és sok sikert. kérdezz bátran, segítünk.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Esetleg valami sütés nélküli dolog nem jöhet szóba? Az biztosan finom lesz még két nap múlva is, pl. tiramisu, kókuszgolyó.
Vagy ha mindeképpen sütni szeretnél és nem vagy gyakorlott, ajánlom a bolti leveles tésztát. Abból sokféle finom cuccot lehet készíteni, édeset és sósat is, és ha azért akarsz előtte 2 nappal sütni, mert utána nem lesz időd, ezek a levelesek nagyon hamar kisülnek, és a tésztával nem kell bajlódnod. Mondjuk annyi, hogy ezek tényleg frissen jók, két nap múlva már nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!