2/14 anonim válasza:
Hagyományosan igen, de van, ahol műbelet használnak.
3/14 anonim válasza:
Hát hülyén jönne ki, ha emberbélbe töltenék, persze, hogy inkább disznóbélbe.
4/14 anonim válasza:
Neeeeem!
Leölik a disznót, a húsából elkészítik a hurka töltelékét. Majd leölnek egy marhát, hogy a tölteléket beletöltsék a marha belébe!!!!
Valahogy így képzelted????
6/14 doboszoli válasza:
Hurkához soha nem használnak műbelet, mert nem sütésálló.
A sertés vastag, és vékonybelébe, vakbelébe, mi több a végbelébe(culáré) töltik, illetve régebben, amíg nem volt kapható sózott tisztított sertés vékonybél, a sajátja meg kellett a kolbásznak, valóban marhabelet vettek pótlásnak.
Kolbász tölthető természetes és műbélbe, a műbél lehet műanyag, és emészthető.(cellulóz alapú)
Csak a rend kedvéért adtam közre.
7/14 A kérdező kommentje:
eddig azt mondták, hogy a hurka, amit elém raktak, műbélbe van, de sejtettem, hogy nem igaz...
2012. szept. 2. 19:33
8/14 anonim válasza:
Szívesebben eszel MŰbelet, mint igazit?
9/14 anonim válasza:
a hurka soha nem műbélben van. a műbél nem jó. A természetes a finom, persze megtisztítva
10/14 anonim válasza:
A fodros bél az igazi. Egy tepsi, egy hurka.:)) Az már elég kóstolni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!