Lehet-e gyümölcsös joghurtot felvert tojásfehérjével keményíteni? A lényeg, hogy egy masszív krémet kapjak a joghurtból.
Figyelt kérdés
Egyéb tanács?2012. aug. 31. 12:47
1/4 anonim válasza:
Én inkább a zselatint ajánlom ilyen célra. Persze attól még mehet bele a tojásfehérje, csak én nem szeretem ételekben a nyers tojást. Kicsit félek a fertőzésektől. Szóval én inkább felvert tejszín és zselatin párti vagyok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod :)
2012. aug. 31. 13:02
3/4 Molnar Ildi válasza:
A zselatinnál jobb a habfixáló. Azt nem kell melegíteni sem, ezért elronthatatlan. Én javasolom neked, hogy egy kis tejszínt verj habbá, abba keverd bele a habfixálót és keverd össze a joghurttal. Pár órára rakd hűtőbe. Én így csinálom.
4/4 anonim válasza:
A tojásfehérje erre nem alkalmas, legalábbis ilyenformán nem.
A tejszín habfixszel jó ötlet. stabil krémed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!