Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki valami jó gyümölcsös...

Valaki valami jó gyümölcsös sülthús receptet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 09:04
 1/10 anonim ***** válasza:
2012. máj. 7. 09:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Kössz de nem 100 ismeretlen receptre gondoltam hanem 1-2 beváltra. Amit tutira tudtok h jó.
2012. máj. 7. 09:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Oké. Ananászos csirkemell,/karaj/ vagy barackos csirkemell /karaj/. Ezeket már próbáltam, és nagyon szeretjük. Próbáltam már az aszalt szilvás pulyka /csirke/ mellet is, azt is finom. Gyakran készítek sült csirke combot, gyümölcs szószszal. Imádjuk! /birsalma szósz, ananász szósz/
2012. máj. 7. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
...és a Hawai-i csirkemell is isteni.
2012. máj. 7. 09:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszike
2012. máj. 7. 10:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Én aszaltszílvát szoktam rumba beáztatni (1 egész este a hűtőben), majd husiba (főle gerincet szoktam ilyenkor használni)töltöm és kisütöm a sütőben.
2012. máj. 7. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:

egybesült húsokat szoktam meggymártással, almaszósszal, és petrezselymes krumplival tálalni.

de volt, hogy csodaszép őszibarackonzervet tettem mellé, azzal is isteni volt.

szilvát is szoktunk ecetesen eltenni, az is nagyon finom.

szinte minden sülthöz illenek a gyömölcsös kísérők, csináltam már nem egyszer lilahagymás almacsatnit is.

2012. máj. 7. 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:
2012. máj. 7. 15:30
 9/10 Moira-88 ***** válasza:
Egybesült, enyhén fűszerezett húst szoktam csinálni, ehhez pedig áfonya vagy szeder-mártást. Pontos receptet nem tudok, mert érzésből csinálom, de nagyon egyszerű és mindig beválik, nem lehet elrontani. Ez olyan recept amitől a pasi megkéri a kezed, vagy a nő szétteszi a lábát. Jóféle vörösbor dukál mellé, desszertnek meg jóféle csokoládészuflé és menten belédszeretnek.
2012. máj. 7. 18:13
 10/10 A kérdező kommentje:
:D Ez jól hangzik bár már menyasszony vagyok :D és a páromat nem igazán izgatják az ilyen gyükölcsös húsok. Inkább én vagyok kiváncsi :D
2012. máj. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!