Mért nem lehet felverni a habtejszínt?
Mostanában többször is csináltam olyan sütit amibe tejszín is kellett.Elkezdtem verni a tejszínt a robotgéppel,és néha megnéztem.Kb 10 perc után láttam ,hogy olyan az állaga az egyik részének mint a túrónak ,és a másik része pedig folyós volt.Verettem tovább de nem lett változás.Azt hittem ,hogy túlvertem.
Később vettem a boltba egy másik tejszínt és azt is elkezdtem csinálni,de annak is olyan lett az állaga...Volt otthon egy habpor(bár nem olyan kellett bele,de fogjuk rá ,hogy jó)azt felvertem ,mert már idegesítő volt a h*lye tejszín.
Ezután (körülbelül 5 nappal) Tiramisut csináltam.Ehhez is kellett a tejszín.Ez a habtejszín kb 2 napig állt a hűtőben.Csináltam,csináltam,de ez sem lett jó.Elszaladtam a boltba és vettem egyet.Ebbe raktam habfixálót,de ez sem lett jó.
Szerintetek mi a baja?Nagyon idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!