Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Minden évben 1X szeptember második hétvégéjén nagy családi összejövetel van nálunk. mindig csinálok vmi extrát de most tanácstalan vagyok! Koktélokra, vmi különleges muffin receptre, vagy különleges ételekre gondoltam. Segítsetek! PLS. Egyébként 12 éves tinilány vagyok és imádok sütni-főzni!! :) :$2012. aug. 30. 12:23
1/4 anonim válasza:
Nem kell semmi extra...csináld azt,amit eddig!
2/4 anonim válasza:
Én minimuffint csinálnék. Több féle ízben. Mézeset, csokisat, gyümölcsöset... vagy csinálnék vaniliásat és különböző ízű krémekkel (csokis, epres, kávés, fahéjas, rumos, marcipános...) díszíteném a tetejét. Így szép színes.
3/4 anonim válasza:
Koktéltippem van:az öcsém mojitot csinált szülinapomra és isteni volt,citromfüvet és mentát is tett bele és melegebb napokon nagyon jól felfrissíti az embert.Különleges étel sok van,de nem mindegy,hogy mennyi pénzed van rá :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! akkor csinálok muffinokat meg mojitót!
2012. aug. 30. 17:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!