Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párom nem annyira édesszájú....

Párom nem annyira édesszájú. Milyen sütit süssek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 29. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sós és savanyú sütiket. Nekem az apósom nem túl édesszájú, de ha sósat sütök v citromosat azt szereti.
2012. aug. 29. 13:37
 2/10 A kérdező kommentje:

De édességet szeretnék csinálni. Átszokott jönni a családja kávézni hétvégente. Eddig mindenki kedvencét megsütöttem már. Párom nem mindig eszik belőle :( Pedig neki is sütöm...

Tiramisut azt megeszi (eredeti recept alapján), de az már a fülemen folyik ki (én meg nem is szeretem annyira).

Azt mondta, hogy süssek valami újat, ami nem túl édes...

2012. aug. 29. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Inkább lekvárosan, mint pl. a piskóta-tekercs

Vagy mákos-diós töltelékkel keress a neten olyanokat, amiket elsősorban a 60-as, 80-as években vagy még korábban sütöttek anyudék, mamádék

Linzer tészták, amiket szintén lekvárral töltve ragasztottak össze

És természetesen a sós, köményes, sajtos pogik, stanglik, hasonlók.

2012. aug. 29. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd ezt meg, szerintem ha a tetején felhasználóként beregelsz, akkor még lapozni is tudsz benne.

2012. aug. 29. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Írtam a savanyút is. Keress citromos recepteket
2012. aug. 29. 14:22
 6/10 A kérdező kommentje:
A kávézás az adott. Nem nagyon tudok elképzelni citromos sütit a kávé mellé, de köszönöm az ötletet. Elsütöm máskor :)
2012. aug. 29. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Kidarálós keksz. vaniliás, kakaós, kókuszos. nem kell túl édesre csinálni, kávé mellé nagyon finom.
2012. aug. 29. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Próbálj ki pár muffin receptet.nem kell agyoncukrozni, a Ti ízlésetek szerint cukrozod. aszalt, vagy friss gyümölcsök, lekvárok, dió, mogyoró, mandula, stb mehet bele ízlés szerint.

ha a férjed szereti a tiramisut, ahhoz hasonlú ízvilágút is készíthetsz.kapuccínóst,kávést, vaniliapudinggal töltöttet stb.

2012. aug. 29. 17:16
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd meg bal oldalt lefelé a különböző süti-típusokat, azokból is tudsz válogatni.

2012. aug. 29. 17:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Mentek a mancsok :)
2012. aug. 30. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!