De édességet szeretnék csinálni. Átszokott jönni a családja kávézni hétvégente. Eddig mindenki kedvencét megsütöttem már. Párom nem mindig eszik belőle :( Pedig neki is sütöm...
Tiramisut azt megeszi (eredeti recept alapján), de az már a fülemen folyik ki (én meg nem is szeretem annyira).
Azt mondta, hogy süssek valami újat, ami nem túl édes...
Inkább lekvárosan, mint pl. a piskóta-tekercs
Vagy mákos-diós töltelékkel keress a neten olyanokat, amiket elsősorban a 60-as, 80-as években vagy még korábban sütöttek anyudék, mamádék
Linzer tészták, amiket szintén lekvárral töltve ragasztottak össze
És természetesen a sós, köményes, sajtos pogik, stanglik, hasonlók.
Nézd ezt meg, szerintem ha a tetején felhasználóként beregelsz, akkor még lapozni is tudsz benne.
Próbálj ki pár muffin receptet.nem kell agyoncukrozni, a Ti ízlésetek szerint cukrozod. aszalt, vagy friss gyümölcsök, lekvárok, dió, mogyoró, mandula, stb mehet bele ízlés szerint.
ha a férjed szereti a tiramisut, ahhoz hasonlú ízvilágút is készíthetsz.kapuccínóst,kávést, vaniliapudinggal töltöttet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!