Ti mire használjátok a gulyáskrémet? Mit lehet belőle készíteni?
Igen, ezekhez ajánlják, de nem használom.
Ha megnézed, melyik természetes összetevője nem áll rendelkezésre nyáron frissen, télen pedig üvegben?
Kényelmi termék lévén irreálisan drága, ezen kívül tele van mindenféle szintetikus vacakkal.
Idén készítettem vagy 10 kilót(nem tévedés), ha valakit érdekel írom a módszert. Jobb, mint az "igazi".
Semmihez nem használom,drága ahhoz hogy izesitőként használjam,jobb szeretem a friss zöldségeket.
Párom szokott kis pöttyöket nyomogatni a szendvics tetejére
Máris írom.
Szóval tettem én el minden évben darált, nyers erős/édes paprikakrémet, de a kilónként beletett 20 deka só kizárta a közvetlen (pl. zsíros kenyéren) fogyasztást.
Na szóval:
-1 kiló tetszőleges csípősségű piros paprika, kicsumázva,
apró(4mm) tárcsán, húsdarálón ledarálva
-20 deka tisztított, darált vöröshagyma, zellerszár
- 5 " Cukor
- 5(!) deka só
-0,5 dl 10%-os ecet
Ezeket összekeverni, botmixerrel átjáratni(nem feltétel, de sokkal szebb, homogénebb)
Alkalmas edényben felforralni, néhány percig rotyogtatni, majd forrón üvegekbe tölteni, üveg pár percre "fejreállít", és mehet a szárazgőzbe.(én hűtőtáskát használok.
Nekem bejött, jó szívvel ajánlom.
Csak ízesítésre, pörköltbe, gulyásba.
Egyébként én sem használom, általában paprikát, paradicsomot szoktam, vagy paradicsompürét télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!