Hogyan kell elkészíteni a párizsi szelet bundáját?
Nem, nem, akkor már nem is párizsi, ha sajtot reszelsz rá...nehogy már elkövesd ezt az óriási hibát...!
Akkor már, budaőrsi, püspökladányi, vagy szentgotthárdi, netán balmazújvárosi. bocs, akit kihagytam, aki mégis sajtot reszel rá.
Amúgy palermóinak hívják, de az prézlis hagyományos rántotthús, reszelt sajttal a tetején.
Üdv, kedves kötekedő:)
Nyugodtan a tejbe önthetsz egy kis tejet is. De keveset és utána megint jól keverd meg a tojást.
Mi ha rendes rántott húst sütünk amiben van zsemlemorzsa is annak a tojásába is szoktunk néha tenni egy kis tejet.
Ha már ott tartunk akkor ennyi erővel a sütőporos megoldás sem az igazi párizsis szelet.
Minálunk egy étteremben van olyan, hogy a párizsis szeletnek a tetejére szórnak reszelt sajtot és azt svájci szeletnek nevezik ott az étteremben.
Nagyon finom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!