Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a párizsi szelet bundáját?

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%

Nem, nem, akkor már nem is párizsi, ha sajtot reszelsz rá...nehogy már elkövesd ezt az óriási hibát...!

Akkor már, budaőrsi, püspökladányi, vagy szentgotthárdi, netán balmazújvárosi. bocs, akit kihagytam, aki mégis sajtot reszel rá.

Amúgy palermóinak hívják, de az prézlis hagyományos rántotthús, reszelt sajttal a tetején.

Üdv, kedves kötekedő:)

2012. aug. 26. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:

Nyugodtan a tejbe önthetsz egy kis tejet is. De keveset és utána megint jól keverd meg a tojást.

Mi ha rendes rántott húst sütünk amiben van zsemlemorzsa is annak a tojásába is szoktunk néha tenni egy kis tejet.

Ha már ott tartunk akkor ennyi erővel a sütőporos megoldás sem az igazi párizsis szelet.

Minálunk egy étteremben van olyan, hogy a párizsis szeletnek a tetejére szórnak reszelt sajtot és azt svájci szeletnek nevezik ott az étteremben.

Nagyon finom! :)

2012. aug. 26. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Én lisztet tapogatok rá, aztán sűrű palacsintatésztában forgatom meg, utána sütöm ki szép pirosra.
2019. aug. 31. 05:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!