Milyen salátát egyek, ami laktak annyira, hogy két óra múlva ne legyek olyan éhes, hogy kopognak a szemeim?
Paradicsom, paprika, saláta volt a legutóbbiban, de én farkas éhes voltam két óra múlva. A sajt pl tök jó ötlet, a kukoricát meg egyenesen imádom!
A husit viszont hidegen nem szeretem...
Köszönöm!!!
Ha folyamatosan éhes vagy az azt jelenti, hogy a metabolizmusod le van lassulva és raktározik a szervezeted, mint az állat.
Ha salátát akarsz enni, akkor ilyen szemeteket ne nagyon tegyél bele, mint például majonéz, sajt, tojás. Tele vannak zsírokkal és szénhidrátokkal, amikből kevésre van szüksége egy fogyni vágyónak.
A csirkehús, a hal és egyéb sovány húsok pedig a tökéletes diéta alapkövei magas fehérjetartalmuk, alacsony szénhidrátból és zsírból származó kalóriatartalmuk miatt.
Azt hozzá sem kell tennem, hogy rengeteg folyadékot kell igyál, ha szomjazol egy ideje, akkor már lelassult a metabolizmusod és raktározol.
Azt hozzá sem kell tennem, hogy mozognod kell, hogy energiát égess és gyorsuljon a metabolizmusod.
A gyümölcsökről, zöldségekről meg annyit, hogy sokuk tele van szénhidrátból származó kalóriával, ezért, bár egészségesek és jó őket enni és diétáknál sem rosszak egy bizonyos mértékig, azért ostobaság azt hinni, hogy a gyümölcsök energiatartalma alacsony. Mivel nem az.
Itt egy írás, ami átfogó képet ad a diétázás alapelveiről:
13:59 köszi a tanácsokat, elolvasom. Fogyni nemigazán szeretnék, max 1-2 kilót, elég jó alakom van... gondoltam kicsit átvariálom az étrendem és több zöldséget, gyümölcsöt eszem, mert azt igencsak elhanyagoltam az elmúlt időkben!
Miért pontoztátok le őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!