A céklát mivel lehet enni vagy mit lehet belőle készíteni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 19:27
1/7 anonim válasza:
Csinálhatsz belőle salátát ecetesen,levest is lehet belőle készíteni.Nálunk szeretik úgy is,ha megreszelem,tartármártással összekeverem,virslit vagy sülthús maradékot keverek közé.Ha beirod a Googleba-hogy céklaételek,sok receptet találsz.
2/7 anonim válasza:
Az orosz borscs-levesnek is cékla a jellegzetes adaléka, érdemes kipróbálni (de csak hüvösebb idöben)
Lehet nyersen is meg fözve is salátát késziteni belöle, nyersen nagyon finom kefires öntettel (kefir, só, fokhagyma)
3/7 A kérdező kommentje:
Ne hari,de megírnád hogy készíted a tartármártást? ( sajnos nem hallottam még,de lehet hogy tudom is hogy mi az csak felénk máshogy mondják!)
2009. júl. 24. 19:39
4/7 anonim válasza:
sült cékla a legegyszerűbb, és nagyon finom. vagy sima reszelt cékla reszelt almával és citrommal. céklalé, majonézes céklasaláta.
5/7 anonim válasza:
a tartármártás olyasmi mint a majonéz
én úgy készítem, hogy:
natur yoghurt(vagy tejföl)
1 tojás sárgája
mustár
olaj
só,bors,fokhagyma, ízlés szerint fűszerek
bocs h én válaszoltam :D am.. én utálom a céklát :/
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a mártás receptet
2009. júl. 24. 20:56
7/7 A kérdező kommentje:
20:15 ! egyszerűen csak megsütöd a céklát? Hogy szoktad csinálni?
2009. júl. 24. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!