Használta valaki a Dr. Oetker cukormázat?
Erre gondolsz? [link]
Épp múlt héten csináltam vele egy tortát, ezt használtam a teljes bevonáshoz, és marcipánnal (ezzel: [link] alakítottam ki a mintákat rajta.
Nagyon megbántam hogy nem az egészet a marcipánnal csináltam, rossz volt dolgozni a cukormázzal, ragadt mindenfelé, és sajnos a tortára téve repedt, szakadt is. A marcipán tökéletes volt, könnyen nyújtható, formázható, ugyanúgy színezhető, és nem mellesleg sokkal finomabb is volt. Picit drágábbra jön ki de szerintem bőven megéri. Összességében én többet nem fogom használni ezt a cukormázat.
Ha mégis emellett döntenél, írja hogy mennyi vizet kell hozzá adnod - ha színezni akarod, a víz egy részét váltsd ki ételfestékkel, nem kell bele csak pár csepp. Utólag azért nem lesz jó, mert felhígítja az a kicsi is, és ragadni fog még jobban.
Első vagyok, akkor ha már megvan, még annyit tudnék javasolni, hogy 1. ne nyújtsd nagyon vékonyra, hátha úgy nem szakad-reped és 2. a torta ill. rajta a krém legyen jól kihűtve, nekem szobahőmérsékletű volt és nem tartotta rendesen a mázat.
Mindamellett lehet hogy csak én voltam béna, szóval hajrá, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!