Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A cukormázat a mézeskalácsra...

A cukormázat a mézeskalácsra a sütés végefelé kell rátenni és visszatolni, hogy száradjon, VAGY ha kész teljesen a mézessüti akkor teszem rá?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kész én akkor szoktam rá rakni...
2011. dec. 22. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Sütés után, amikor már teljesen készen van, és kihűltek a mézeskalácsok, díszítheted őket a mázzal. Nem kell visszatolni a sütőbe.
2011. dec. 22. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor kell mikor kész van,de ez minden receptben benne van..:)
2011. dec. 22. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kihűlt akkor díszítek, aztán másnapra szépen megszárad. Ha sietsz, akkor vissza teheted a sütőbe légkeverésen 50 fokon...
2011. dec. 22. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!