Mivel helyettesíthetem a tojást?
Figyelt kérdés
Segítsetek!!! Töltött paprikát készítek, és nincs itthon tojás. Mit rakjak a töltelékbe, hogy ne essen szét a gombóc?2009. júl. 23. 17:05
1/5 anonim válasza:
A nyers reszelt krumpli is összetartja, arányokat nem tudok.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit furcsa lesz a megoldás de reszelt almával. Nagyon finom lesz. Én sokszor csináltam már így mert a fiamnak tojás allergiája van és ezzel lehet helyettesíteni a tojást.
4/5 anonim válasza:
Zselatint ne rakj bele,mert az elolvad főzés közben,és csak a lé lesz sűrű.Sokan nem tesznek a töltelékbe egyáltalán tojást,én sem szoktam mindig,csak akkor,ha több a töltelék,mint a paprika.Akkor viszont először jól felmelegítem a vizet,és csak akkor rakom bele a húsgombócot-
.A melegvíz összerántja a hús külsejét,és nem esik szét.
5/5 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen mindenkinek, végül egy 5. megoldást választottam-csak azért, mert nem volt már időm a válaszokat várni:átmentem a szomszédba 1 db tojásért....nekik is az az egy volt otthon:) Viszont ez a reszelt krumplis megoldás tetszik, de régen otthon mi sem tettünk bele tojást, mert csak paprikába töltöttünk, külön húsgombócok nem voltak. és nem esett szét:) De nem jutott vna eszembe ám, ha ti nem írjátok. Köszi még1szer!
2009. júl. 26. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!