Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jégsaláta hogyan?

Jégsaláta hogyan?

Figyelt kérdés

Kedves férjem ma rakott tésztát csinaltal,mi szoktunk jégsalátábol,boltban vásárolt porral salátát enni hozzzá.

szeretnék egy jo kis salátát késziteni öntetet ami más.van valakinek ötlete


2012. aug. 15. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:

nem pont jégsalátához szoktam, hanem mindenféle zöldséghez, ami akad otthon, összevágom őket egy nagy tálba, aztán nyakon öntöm: egy pohár natúr joghurtba/kefirbe érzés szerint minden, amit szeretsz - én ezeket szoktam: cukor, só, bors, pirspaprika, fokhagymapor, oregánó, meg ami zöldfűszer akad még bele, nem lehet elrontani :)

vagy a jól bevált olíaolaj + citromlé + kevés só

2012. aug. 15. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Majdnem mint az előttem szóló:Jégsaláta, uborka, hagyma, paradicsom felkockázva, öntet:egy pohár joghurt, fél pohár majonéz, 1 teáskanál piros arany(nálunk csípős), 1 gerezd fokhagyma préselve, 1 teáskanál szárított kapor.Nekünk nagyon bevált, mindenféle sültekhez, rántott húshoz gyroshoz ezt csinálom.Ha nincs joghurt helyette a tejföl is jó, csak akkor kicsi vízzel hígítani kell az önteten.
2012. aug. 15. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!