Milyen párolóedényt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 21:48
1/2 anonim válasza:
Nekem ilyen van, olcsó, a célnak megfelelő. Alsóba forr a víz, utána következőbe lehet rakni a husikat, a legfölsőben még megpárolódnak a zöldségek is.
Volt már olyan, hogy nagyobb mennyiségű nokedlit is ebben a fazékban kifőztem, az egyik lyukacsos részt beleraktam a mosogatóba, és azt használtam tésztaszűrő helyett. Praktikus és viszonylag elérhető ár.
2/2 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Amióta megvettem ezt a nokedli-szaggatót, többször előfordult már, hogy a pároló-edénynek csak a födőjét vettem elő, erre a nokedli-szaggatóra pont jó, és egy kisebb lábasban forraltam meg a pároláshoz a vizet. A párolni-valót a nokedli-szaggatóra raktam. (A nokedlit csak beleöntöd, fakanállal átkavarod rajta, percek kérdése az egész)
Pároláskor kevesebb mosatlan :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!