Milyen tölteléket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Párom rakott palacsintát rendelt szülinapjára,de nem tudom milyen tölteléket tehetnék bele,ami kicsit különlegesebb.
Azt tudom,hogy a végén az egész le lesz öntve csokival...
Ötletek?
2012. júl. 23. 17:47
1/8 A kérdező kommentje:
Jah...és szerintetek hány kg lisztből csináljam?
Ugyanolyan vastagra,mint a sima palit?
2012. júl. 23. 17:49
2/8 anonim válasza:
Én olyan palit szoktam h túró+ gyümi. Ez talán 1 rétegnek is jó :D
3/8 anonim válasza:
Szülinapjára?
Hány éves? Mert annyi kg lisztből volna illendő készíteni...
4/8 anonim válasza:
daráltd dió kakóval-cukorral összekeverve.
5/8 anonim válasza:
18:13-as ez tök aranyos. akár egy kisvárost is meg lehetne etetni palacsintával, persze attól függ mennyi idős:)
6/8 anonim válasza:
Nutella, sűrű puding gyümölccsel.
7/8 anonim válasza:
Madártejes:) sűrű van. puding, rá felvert édes tojáshab kenve, így rétegezve, majd a tetejére karamellás fondant, mint a francia krémesen. jól lehűtve éles, vizes késsel cikkekre vágni.
8/8 anonim válasza:
Én rumos cukros tejben főznék darált diót,esetleg kevés mazsola is mehetne bele, vagy más aszalt gyümölcs.A csokiöntet tetejére felmelegített szeszt öntenék, és meggyújtva adnám át az ünnepeltnek a lángoló "gundel" rakott palacsintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!