Pillangó formájú torta 3 éves ikreknek, milyen tölteléket ajánlanátok?
Ha kék szeműek, akkor csokit, az jól mutat, ahogy magukra kenik. :)
Mindenki szereti, és nem okoz extra költséget, különösebb fejfájást a cukrásznak, vagy neked, ha te készíted.
pillangó alakot Te is tudsz rajzolni sablonra, és piskótát kivágni a sablon alapján.aztán lehet tölteni a gyerkőcök kedvencével, csokis, epres stb.. pudingos krémmel. bevonni színes fondanttal, kirakni cukorgyönggyel.gondolom kettőt akarsz, így kétféle legyen, vagy szivárványos bevonat.
a virágosoknál lehet kapni nagyon szép pillangú betűzőket, azzal is dekorálhatnád.
persze ezeket csak most ötlöttem, a gyakorlatban még csak cicatortát csináltam...:)
Boldog szülinapot a piciknek:))
igen a vajat cukorral kikeverni habosra, bele a kihűlt pudingot, és lehet tölteni a tortát.
de tudom még ajánlani a mézeskrémes krémjét is, ami nagyon finom, és a gyerekek is szeretik.
fél liter tejben 5 púp. evőkanál búzadarát sűrűre főzünk.
közben egy rámát kikeverünk 20 deka porsukorral, 2 van. cukorral. ha teljesen kihűlt a dara, (nem baj, ha kemény)
géppel alaposan kikeverjük a margarinos krémmel. gyönyörű hófehér stabil finom krém lesz belőle.
persze lehet ízesíteni kakaóval, (én szoktam kapuccínoporral is) színesíteni szörppel.
tényleg nagyon finom és kiadós krém.
A pillangótortához nem kell sablon, csak egy sima keret piskótát kell sütni - két oldalát levágni a szárnynak és megfordítani a közepe-törzse felé.
így: [link]
Nálunk a favorit krém a gesztenyés - 2 cs vaníliás pudingot 8 dl tejben megfőzök, hidegre hűtök. fél kocka Ramat 5-6 ek porcukorral habosra keverek, belekeverek 1 cs vaníliás cukrot, 2 ek rumaromát, 1 cs felolvasztott gesztenyepürét és a hideg pudingot - habosra verem - isteni finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!