Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor otthon csináltok...

Amikor otthon csináltok pizzát, akkor a pizzakémet csak rákenitek vagy ki is keveritek valamivel?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

"Azért már kipróbáltál néhányat, ha ennyire ismered őket... "

Persze, hogy kipróbáltam, ha nem tettem volna nem járna a pofám.

Nem mondom, hogy ehetetlenek, de jóval olcsóbban jóval finomabbat lehet csinálni, jelen esetben minimális munkával.

Persze ennek csak akkor van értelme, ha az ember csinálja a tésztát is, mélyfagyasztott pizzalapra aztán olymindegy mit ken az ember...

2012. aug. 13. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 A kérdező kommentje:

köszi mégegyszer mindenkinek!


egyébként,én annyit mondanék erre,hogy:ízlések és pofonok..!


szerintem nem ehetetlen(bár még soha nem csináltam,csak másnál kóstoltam)

2012. aug. 13. 21:18
 13/19 anonim ***** válasza:

Én még a szendvicsbe is szoktam pizza krémet tenni :P

vaj, szalámi, sajt, pizzakrém *.*

2012. aug. 13. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 TKI Ibolya ***** válasza:
Sűrített paradicsom+ fokhagyma+só+bors+ oregáno egy kis olaj és kész.Semmivel nem tart tovább mint az egészségtelen kész krémeket felbontani.Nagy mennyiségben elkészíthető én 15 embernek sütöttem máskor pizzát és a tészta is házi volt.Ennek legalább pizza íze van,mert a kész szószoknak nem sok köze van az eredeti pizza ízéhez.
2012. aug. 14. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Miért akarjátok mindenáron megmagyarázni neki, hogy szar a gyári pizzakrém?

Aki azt szereti hagy egye. Én is szeretem, azt eszem.

Ezen a világon már levegőt venni is egészségtelen, nem mindegy egy kis pizzakrém még pluszban?!

Mindenkinek az ízlése döntsön. Te jobban szereted a sajátot, én a gyárit.

A kérdés arról szólt, hogy a GYÁRI krémet csak simán rákenjük-e vagy keverjük valamivel.

Ennek ellenére már az 5. beírás olvasható arról, hogy szar a gyári...

2012. aug. 14. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 TKI Ibolya ***** válasza:
35%

Mert szar a gyári és mi gyarló emberek szerettük volna elmagyarázni neki,hogy olcsóbban ugyan annyi ráfordítással sokkal finomabbat lehet készíteni aminek még köze is van a pizzához.

De akkor válaszolok.NEM nem keverem ki semmivel a pizza krémet ha itthon sütök pizzát,MERT én keverem a tésztát és a szószt is.

Így megfelel a válasz?

2012. aug. 14. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:
46%

Pontosítsunk: NEKED szar. Neki lehet, hogy nem.

Neked a sajátod finomabb. Neki lehet, hogy nem.

2012. aug. 14. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 TKI Ibolya ***** válasza:
0%

Ahogy gondolod. Én arra próbáltalak rávezetni,hogy az otthon elkészített ételek sokkal finomabbak,mint az aromákkal és ízfokozókkal tele pakolt gyári,nem beszélve arról,hogy olcsóbb is.

Persze mindenki azt eszik amit és ahogyan akar.

2012. aug. 14. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 A kérdező kommentje:

húú! nem hittem volna,hogy ebből akkora vita keveredik..! a kérdésem valóban csak annyi volt,hogy:akik pizzakrémet használnak,azok kikeverik valamivel vagy sem.


De,azért annak is köszönöm aki megosztotta,hogyan kell csinálni a szószt.(egyszer meg csinálom) De most tényleg nagyobb összejövetelre készülök,ahol rengeteg minden mást is csinálok (2 kisgyerek mellett) és most ezzel nekem egyszerűbb...! értem én,hogy ez sem tart "órákig"-de így csak a tubosból rákenem és kész.

2012. aug. 14. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!