Amikor otthon csináltok pizzát, akkor a pizzakémet csak rákenitek vagy ki is keveritek valamivel?
"Azért már kipróbáltál néhányat, ha ennyire ismered őket... "
Persze, hogy kipróbáltam, ha nem tettem volna nem járna a pofám.
Nem mondom, hogy ehetetlenek, de jóval olcsóbban jóval finomabbat lehet csinálni, jelen esetben minimális munkával.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha az ember csinálja a tésztát is, mélyfagyasztott pizzalapra aztán olymindegy mit ken az ember...
köszi mégegyszer mindenkinek!
egyébként,én annyit mondanék erre,hogy:ízlések és pofonok..!
szerintem nem ehetetlen(bár még soha nem csináltam,csak másnál kóstoltam)
Én még a szendvicsbe is szoktam pizza krémet tenni :P
vaj, szalámi, sajt, pizzakrém *.*
Miért akarjátok mindenáron megmagyarázni neki, hogy szar a gyári pizzakrém?
Aki azt szereti hagy egye. Én is szeretem, azt eszem.
Ezen a világon már levegőt venni is egészségtelen, nem mindegy egy kis pizzakrém még pluszban?!
Mindenkinek az ízlése döntsön. Te jobban szereted a sajátot, én a gyárit.
A kérdés arról szólt, hogy a GYÁRI krémet csak simán rákenjük-e vagy keverjük valamivel.
Ennek ellenére már az 5. beírás olvasható arról, hogy szar a gyári...
Mert szar a gyári és mi gyarló emberek szerettük volna elmagyarázni neki,hogy olcsóbban ugyan annyi ráfordítással sokkal finomabbat lehet készíteni aminek még köze is van a pizzához.
De akkor válaszolok.NEM nem keverem ki semmivel a pizza krémet ha itthon sütök pizzát,MERT én keverem a tésztát és a szószt is.
Így megfelel a válasz?
Pontosítsunk: NEKED szar. Neki lehet, hogy nem.
Neked a sajátod finomabb. Neki lehet, hogy nem.
Ahogy gondolod. Én arra próbáltalak rávezetni,hogy az otthon elkészített ételek sokkal finomabbak,mint az aromákkal és ízfokozókkal tele pakolt gyári,nem beszélve arról,hogy olcsóbb is.
Persze mindenki azt eszik amit és ahogyan akar.
húú! nem hittem volna,hogy ebből akkora vita keveredik..! a kérdésem valóban csak annyi volt,hogy:akik pizzakrémet használnak,azok kikeverik valamivel vagy sem.
De,azért annak is köszönöm aki megosztotta,hogyan kell csinálni a szószt.(egyszer meg csinálom) De most tényleg nagyobb összejövetelre készülök,ahol rengeteg minden mást is csinálok (2 kisgyerek mellett) és most ezzel nekem egyszerűbb...! értem én,hogy ez sem tart "órákig"-de így csak a tubosból rákenem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!