Ma reggel vettem friss kiflit. Hogy csinálhatnám meg belőle ma délután a mákos gubát?
Figyelt kérdés
KIraktam, hogy száradjon a levegőn. úgy jó lehet?2012. aug. 13. 13:58
1/9 anonim válasza:
tapasztalataimból a mai kiflikkel kapcsolatban azt mondhatom, bőven elég, ha 3-4 órát zacsi nélkül áll a szobában/konyhában...!
2/9 anonim válasza:
Mellesleg a csontszáraz kiflit ha megöntöd szétesik.
3/9 anonim válasza:
ha meg nem szikkad meg eléggé az sem baj. csináltam már mákos gubát kevésbé száraz kifliből és úgy is jó lett. (mondjuk nem tudom, hogy te hogy csinálod, de mindig átpirítjuk a sütőben)
4/9 anonim válasza:
Ha nem használna a friss levegő, elég, ha beteszed a mikróba egy kis időre melegíteni, mire lehűl, jól megszárad.
5/9 A kérdező kommentje:
Felvágjam, hogy úgy száradjon?
2012. aug. 13. 14:39
6/9 anonim válasza:
Nem tudom te hogy szoktad csinálni, de én meg szoktam pirítani sütőben a felvágott kifliket, akkor meg végül is mindegy, hogy friss volt -e vagy száraz.
7/9 anonim válasza:
Szeletelve szárítsd levegőn vagy sütőben, mert szárazabban törni fog ellenkező esetben szeletelésnél, és csupa morzsa lesz minden.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi, és milyen vastagra szeleteljem?
2012. aug. 13. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!