A sertes belszint egeszben kell megsutni vagy elotte szeleteljem fel?
Figyelt kérdés
Sertes szuzermeket szeretnek kesziteni gombamartassal. Nem tudom, hogy fuszerezzem es sussem meg egeszben a belszint es utanna szeleteljem fel es ontsem le a martassal vagy mar elotte szeleteljem fel, fuszerezzem be es ugy sussem sutobe?2012. aug. 13. 13:11
1/3 anonim válasza:
sütőbe nem tenném, hanem serpenyőben sütném, egy egyben, de szeletelve is lehet, nincs annyira jelentősége
2/3 anonim válasza:
Szeleteld fel kb 2 cm vastagra. tenyered végével nyomkodd meg egy kicsit, klopfolni nem szabad.
hirtelen süsd meg mindkét oldalát 5-5 percig kb..finoman sózzad, borsozzad. közben készülhet a gombamártás, akár bele is teheted a megsült szűzérméket, de mellé is tálalhatod.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!
2012. aug. 13. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!