Ki mit fozott, sutott ma? Van-e segitsegetek ilyenkor?
Figyelt kérdés
#fözs#süts
2012. aug. 12. 13:45
1/9 anonim válasza:
hurkát meg kolbászt tepsis krumplival:) Nem kell segítség,bár párom sokszor beáll kuktának ha van kedve:)
2012. aug. 12. 14:21
2/9 anonim válasza:
Nem főzök,mert le kellett engednem a hűtöm,nincs most benne semmi,így rendeltem magamnak csirkeszárnyat krumplival,meg gombakrémlevest.
2012. aug. 12. 15:57
3/9 anonim válasza:
Rizseshúst csináltam a csirkéből. Sikerült egyedül is, nem kellett segítség.
Vacsira van még rántott tök + majonézes krumplisaláta.
2012. aug. 12. 16:47
4/9 anonim válasza:
Rántottvelő volt tartárral, rizibizi. gyümölcstorta.
mindig egyedül főzök, nem kell segítség már nagylány vagyok:) A férjem sokszor megkérdezi, hogy segítsen-e valamit megpucolni esetleg, de mindig elhárítom. nálam 5-6 perc, nála félóra minimum... megköszönöm a feljánlott segítséget, és kedvesen elküldöm sportot nézni.
érdekes a panírozásra nem jelentkezik...bár biztos lenne pár ősz hajszálam, ha rábíznám:)
2012. aug. 12. 17:13
5/9 anonim válasza:
Párolt csirkemell volt az ebéd barna rizzsel, párolt zöldségekkel, desszert puding. :) Segítségem lenne, csak nem segít, még vasárnap sem...
2012. aug. 12. 19:25
6/9 anonim válasza:
nem kell segítség ma megfőztem mindent holnapra is
ma zöldbableves, tepsis csirke sok zöldséggel egybesütve-cukkini, gomba, hagyma, paradicsom és őszibarack hozzá kukoricás rizs, vaniliás kiskiflik baracklekvár és kókusztöltelékkel
Mindenki nagyon finomat fozott,sutott! En tyukhuslevest csinaltam cernametelttel(a gyerekek nagyon szeretik),sult oldalast fokhagymasan,rizi-bizit,rantott hust,gongyolt hust,rozmaringos kacsamellet,raadaskent kakaoskalacsot sutottem!! Minden nagyon finom,es tokeletes lett!!
2012. aug. 12. 22:27
8/9 anonim válasza:
úristen:D mi van ma karácsony csak lemaradtam?:) ügyes vagy!
2012. aug. 12. 23:39
9/9 A kérdező kommentje:
o az meg messze van! En mindig sokat fozok,nagy a csalad,es mindig jon valaki vasarnapi ebedre!! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!