Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha fánkot sütök - de csakis...

Ha fánkot sütök - de csakis ilyenkor - 2, legfeljebb 3 adag után szörnyen elkezd habosodni az olaj. Ez mitől van, és hogy lehetne elejét venni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

A liszt miatt van, sajnos ez elkerülhetetlen.

(pék)

2012. márc. 2. 00:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Vénusz konyhatündér

Vénusz, az Étel Lelke

Vénusz Vénusz termékcsalád Receptek Aktuális promóciók Kapcsolat

Étolajak Margarinok

Vénusz konyhatündér - Segít a sütésben!


Vénusz 100% finomított napraforgó étolaj habzásgátlóval.


A Vénusz Konyhatündér étolaj egy speciális habzásgátló adaléknak köszönhetően kevésbé habzik prézlis ételek sütése közben, így egyszerűbb lesz a sütés és még étvágygerjesztőbb az étel.


Ajánlott elsősorban bő olajban való sütéshez, de ugyanúgy alkalmas főzéshez, salátákhoz, majonézhez és egyéb mártásokhoz.


Van bent egy kis szilikon :)


Összetevők: finomított napraforgó étolaj, habzásgátló (E900)

A dimetil-polisziloxán (PDMS, E900) a legszélesebb körben használt szilícium alapú szerves polimer. Rendkívül sok területen alkalmazzák, a kontaktlencséktől kezdve orvosi műszereken, samponokon, síkosító olajokon keresztül egészen hőálló bevonatokig.


A dimetil-polisziloxán egy teljesen átlátszó, szobahőmérsékleten szilárd vegyület. Alig reakcióképes, nem mérgező, nem gyúlékony.

2012. márc. 2. 06:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. márc. 3. 17:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!