Ha fánkot sütök - de csakis ilyenkor - 2, legfeljebb 3 adag után szörnyen elkezd habosodni az olaj. Ez mitől van, és hogy lehetne elejét venni?
A liszt miatt van, sajnos ez elkerülhetetlen.
(pék)
Vénusz konyhatündér
Vénusz, az Étel Lelke
Vénusz Vénusz termékcsalád Receptek Aktuális promóciók Kapcsolat
Étolajak Margarinok
Vénusz konyhatündér - Segít a sütésben!
Vénusz 100% finomított napraforgó étolaj habzásgátlóval.
A Vénusz Konyhatündér étolaj egy speciális habzásgátló adaléknak köszönhetően kevésbé habzik prézlis ételek sütése közben, így egyszerűbb lesz a sütés és még étvágygerjesztőbb az étel.
Ajánlott elsősorban bő olajban való sütéshez, de ugyanúgy alkalmas főzéshez, salátákhoz, majonézhez és egyéb mártásokhoz.
Van bent egy kis szilikon :)
Összetevők: finomított napraforgó étolaj, habzásgátló (E900)
A dimetil-polisziloxán (PDMS, E900) a legszélesebb körben használt szilícium alapú szerves polimer. Rendkívül sok területen alkalmazzák, a kontaktlencséktől kezdve orvosi műszereken, samponokon, síkosító olajokon keresztül egészen hőálló bevonatokig.
A dimetil-polisziloxán egy teljesen átlátszó, szobahőmérsékleten szilárd vegyület. Alig reakcióképes, nem mérgező, nem gyúlékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!