Miért habosodik az olaj? Nem akarom minden adag után cserélni-elég drága? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 20:52
2/7 anonim válasza:
Minden használat után szűrd át,az alját öntsed ki. Akkor nem fog habosodni,de ki sem kell dobni,ami még használható.
3/7 anonim válasza:
Nekem bevált,hogy minden adag sütése után átszűröm,hogy a következő adag tiszta olajban süljön. Igy még a sokadik sütés után se habosodik.
4/7 anonim válasza:
tegyél bele egy csipet sót. A víztől habosodik.
5/7 anonim válasza:
tényleg drága az olaj sajnos..és egyre drágább..:S Eddig én is több sütés alkalmával is felhasználtam a leszűrt olajat, de higgyétek el, akárhogy szűritek,az bizony még tele van rákkeltőbbnél rákkeltőbb anyagokkal. Borzalom..nem éri meg kockáztatni..:( Ráadásul, az olaj elvileg 24óra után már nem jó, valami végremegy benne, amitől úgymond "megromlik". I'zében ugyan nem észrevehető,de na.... Majd a kemó meg a műtét drágább lesz,ha nem vigyázunk. :(
6/7 anonim válasza:
Leszűröm és főzéshez használom.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. febr. 24. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!