Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért habosodik az olaj? Nem...

Miért habosodik az olaj? Nem akarom minden adag után cserélni-elég drága? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
elég ha párszor leszűröd
2011. febr. 23. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Minden használat után szűrd át,az alját öntsed ki. Akkor nem fog habosodni,de ki sem kell dobni,ami még használható.
2011. febr. 23. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem bevált,hogy minden adag sütése után átszűröm,hogy a következő adag tiszta olajban süljön. Igy még a sokadik sütés után se habosodik.
2011. febr. 23. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
tegyél bele egy csipet sót. A víztől habosodik.
2011. febr. 23. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
tényleg drága az olaj sajnos..és egyre drágább..:S Eddig én is több sütés alkalmával is felhasználtam a leszűrt olajat, de higgyétek el, akárhogy szűritek,az bizony még tele van rákkeltőbbnél rákkeltőbb anyagokkal. Borzalom..nem éri meg kockáztatni..:( Ráadásul, az olaj elvileg 24óra után már nem jó, valami végremegy benne, amitől úgymond "megromlik". I'zében ugyan nem észrevehető,de na.... Majd a kemó meg a műtét drágább lesz,ha nem vigyázunk. :(
2011. febr. 23. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Leszűröm és főzéshez használom.
2011. febr. 24. 07:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. febr. 24. 11:01

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!