Hogyan süssek mirelt tengeri halfilét?
Figyelt kérdés
Mindent megfőzök, megsütök, de soha nem ment a mirelit halak elkészítése. Mi a titka? Hogy csináljam? Fagyosan süssem, vagy kiengedjem (utóbbit csináltam már, letapad, összetörik sütés közben). Fogyókúrázok, tehát lisztet nem nagyon szeretnék használni. Icipici olívaolajra gondoltam (csak az van itthon vagy napraforgó). Mivel fűszerezzem? (Olvastam recepteket, se tejem, se tojásom nincs itthon, fűszerek annál inkább) Szerintetek?2012. aug. 11. 13:13
1/1 anonim válasza:
Én is dietazok, en ugy szoktam a halat csinalni, hogy egy hoallo talba rakom a fagyos halat amire teszek bio vegetat, sot, borsot es zold teat szoktam raonteni, igy olyan lagy ize lesz a halnak. A masik amit szinten szoktam, hogy nem zold teat hanem citromos vizet teszek ra. Lazaccal, lepenyhallal, es tokehallal is probaltam mar, mi nagyon szeretjuk igy, es dietas is. Amugy fuszerezheted, kaporral is ugy is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!