Lasagnet lehet főzőtökkel, gombával, sonkával is készíteni? Ebből a párosításból lehet valami finomat kihozni? Esetleg tehetek bele pulykamellet?
Figyelt kérdés
Még soha nem készítettem lasagnet, ez lesz az első alkalom, ezek a hozzávalóim vannak itthon. Mire figyeljek még a készítéskor, esetleg finom és könnyű alaprecepteket is irhattok. Mikor, melyik anyagot rétegezzem. Köszi2009. júl. 21. 06:50
1/2 anonim válasza:
Nyamm, nekem tetszene ez az összeállítás! Én valszeg megpárolnám/főzném a tököt, aztán összekeverném besamell mártással vagy sima tejszínnel, közé a gomba. A sonkát megpirítanám kevés olajon és úgy dobálnám rá. Alulra tészta, rá a szószos gombás tök, rá a sonka, megint tészta stb. A tetejére simán szósz minden nélkül, és nyugodtan csuroghat le az oldalára, hadd szívja be a tészta. Dísznek mehet legfelülre pirított sonka, reszelt sajt. A pulykát külön is teheted mellé, vagy darálva/nagyon apróra vágva, besamellel, apróra vágott hagymával/fokhagymával külön rétegként a tészta közé, felváltva a tökkel! Biztosan finon lesz, jó ötlet a tök, én is kipróbálom!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Olyan ízesen írtad le, hogy keszítsem el, hogy máris összefutott a szájamban a nyál :-))
2009. júl. 21. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!