Finom lesz ha igy csinálom, vagy másképp kell?
Felpiritom a darált húst hagymás zsirban (olajban), megfőzöm a tésztát, és kivajazott tepsibe rétegezem, majd reszelt sajtot teszek rá. Igy sütöm sütőben.
Én találtam ki :)
Lehet ezt joban, finomabban? Hogyan?
Hát itt senki sem írta azt, hogy a paradicsomra kenje a tejfölt...
azt hittem meggondolta, és a tojásos tejfölt választotta:)
Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam :)
Nem a paradicsomos lesz, hanem a tejfölös, éppen azért, mert az szaftosabb lessz, remélem.
Megcsináltam a húst, megfőztem a tésztát. Keverjem össze vagy rétegezzem?
Mennyi ideig süssem? Hány fokon?
Finom lesz hidd el, a pasik mindig el tudják venni az ember kedvét, de nem kell velük törődni.Tisztelet a kivételnek, de legtöbb csak a bogrács mellett nagylegény, de ott aztán nagyon:)
Na meg a szokásos válasz, ha megkérdezzük, mit főzzek "nekem mindegy" aztán meg kiderül, hogy sablonosan főzünk:)
Nagyon finom lett, a férjemnek is izlett. Igaz melegitve nekem nem annyira, de igy is elfpgyott. Jóformán az egészet a párom ette meg. Javasoltam másoknak is :)
Köszönöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!