Finom lesz ha igy csinálom, vagy másképp kell?
Felpiritom a darált húst hagymás zsirban (olajban), megfőzöm a tésztát, és kivajazott tepsibe rétegezem, majd reszelt sajtot teszek rá. Igy sütöm sütőben.
Én találtam ki :)
Lehet ezt joban, finomabban? Hogyan?
így is jó, de még turbózhatod is. a hús legyen jó fűszeres, amiket szeretsz szórd meg vele. lehet paradicsomszósszal is összekeverni, vagy tejföllel dúsítani. a tetejére a tésztára is kenhetsz még tejfölt a sajt alá.
a húst még esetleg zöldségekkel is szaporíthatod, pl mexikóival, vagy gombával.
Tényleg, paradicsompüré lesz rajta :)
És ilyenkor nem száraz a tészta? Mert még soha nem ettem ilyet, és nem is csináltam persze.
Kiprobálom a tojással elkefert tejfölt. Köszi.
Még egy fura kérdés: mik az arányok? 3 főre egy közepes tepsibe sok fél kg darált hús? És egy csomag (400 gr) makaróni?
Nem hinném, hogy a pardicsompürére kellene a tojásos tejfölös szósz. Döntsd el, milyet akarsz, paradicsomosat vagy tejfölöset.
De igen, száraz lesz, ha csak darált húst teszel rá. Akkor is, ha paradicsompürével teszed (ez ráadásul még savanyú is lesz). Paradicsomszósz kell rá.
Na akkor tejfölös lesz, nem paradicsomos.
Na pont attol félek, hogy száraz lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!