Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütivel csináljam ezt meg?

Milyen sütivel csináljam ezt meg?

Figyelt kérdés
Az volt az alapötletem,hogy muffint sütök,és abba beleszurkálok pálcikákat,amire díszeket rakok...azonban akinek ezt készítettem volna,tegnap meglepett egy adag muffinnal....kérdésem lenne,hogy mivel lehetne ezt még megcsinálni? kókuszgolyóra gondoltam,de az olyan egyszerű...:/

2012. aug. 9. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
diós, mákos, meggyes kosárka például! van nagyon sok féle recept-egész könnyűek is- amivel meg tudnád csinálni!
2012. aug. 9. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
fűnk, truffelgolyó, kókuszgolyó közepébe 1szem meggy, raffaello golyó, túrógolyók, pralinék, csokigolyó, túrógombóc, szilvásgombóc, mignon, képviselőfánk, kosárkák, panettone
2012. aug. 9. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
gesztenyegolyókat is csinálhatsz masszából, közepébe meggyel. a golyókat le kell hűteni,majd olvasztott csokiba mártani, ami azonnal rádermed.a feldíszített pácikákkal bele is márthatod a csokiba.
2012. aug. 10. 07:47
 4/5 anonim válasza:
100%
Én beiglire gondoltam...bár az túl karácsonyi ugye?
2012. aug. 10. 17:15
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket,nem is tudok választani.:))
2012. aug. 24. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!