Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Úgy is sikerül a süti?

Úgy is sikerül a süti?

Figyelt kérdés
Ugye a hütött sütinél a szét kell választani a tojást külön a fehérje és sárgája. De ha nem választom szét úgy is jó?
2012. aug. 8. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
hát figyelj nem vagyok szakács gőzöm sincs az ilyenekről de miért nem választod szét ha azt írja a recept? fél perc se
2012. aug. 8. 17:28
 2/4 pattancs válasza:
én sem vagyok szakács de hogyha a sárgája...is kell meg a fehérje is és a fejérjét nem kell fel verni habverővel akkor szerintem nyugoodtan rakhatod bele mind a kettőt :)
2012. aug. 8. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit értesz hűtött süti alatt. kövesd a receptet, akkor biztosan jó lesz.

írd ide a receptet, aztán majd meglátjuk.

vannak olyan hidegsütik, amikhez pudingos, margarinos, krémet kell először főzni, ezekbe, ha ír tojást, akkor azt egészben kell beletenni.

2012. aug. 8. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Hozzávalók:

6 db tojás

6 dl tejföl

6 db vaníliás cukor

1 csomag gyümölcskocsonya

3 csomag zselatin (2,5 dkg-os)

2 evőkanál kakaó

21 evőkanál porcukor

Elkészítés:

Először egy közepes méretü tepsit hűtőbe teszünk.

Első réteg: 3 tojás fehérjét habbá verjük 8 evőkanál porcukorral és 2 vaníliás cukorral, mahd 3 tojás sárgáját egyenként keverjük hozzá. Egy 2,5 dkg-os zselatint másfél dl forró vízben elkeverjük, majd hozzáöntjük az előző masszához. Tepsibe öntjük és hűtjük!

Második réteg: ugyanaz mint az első, csak 2 evőkanál kakaót adunk hozzá. Az előző rétegre öntjük és hűtjük!

Harmadik réteg: 3 pohár tejfölt 5 evőkanál porcukorral és 2 vaníliás cukorral jól elkeverjük. Hozzáadjuk az előbbi mennyiségű zseletint, és ráöntjük a harmadik rétegre. Hűtjük!

Negyedik réteg: 1 gyümölcskocsonyaport használati utasítás szerint elkészítünk, és a harmadik rétegre öntjük. Teljes dermedés után fogyasztható!

2012. aug. 10. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!