Milyen mártogatós illik borozáshoz, pezsgőzéshez?
Figyelt kérdés
Egy sima sós grissini receptet készítettem el.
Ezt: [link]
Arra gondoltam valami mártogatós feldobná. Borhoz, pezsgőhöz mi illik? A fokhagymás-tejfölös mártogató kevésbé, szerintem.
2012. aug. 8. 16:49
1/1 anonim válasza:
Én ehhez csinálnék egy halas mártogatóst. tonhalkonzervet, olajbogyót, citromlevet, reszelt citromhéjat, fehérborsot, egy kis joghurttal/tejszínnel
botmixerrel pürésítenék, és egy kis fehérborral lazítanám.
esetleg még egy kis kapor, fokhagyma is mehetne bele, ízlés szerint.
Harmonikus legyen az íze az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!