Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzöl/főztél ma ebédre?

Mit főzöl/főztél ma ebédre?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 12:49
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
paprikás krumpli
2012. aug. 4. 13:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát most késői ebéd lesz,tegnap éjszakáztunk,de mindjárt nekiállok a fincsi milánói makaróninak:)
2012. aug. 4. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
nálunk maradék krumplifőzelék volt, nem főztem mert holnap se leszünk itthon egész nap. Meg ilyenkor hétfőre is feltankolnak minket ahol leszünk így csak burogatás, pazarlás lenne...
2012. aug. 4. 13:21
 14/20 A kérdező kommentje:

Nálunk húsleves lesz, párolt káposzta, krumplipüré és sült husi (nálunk is szülinap :) )

Ti is nagyon jókat főztetek, mennek a zöld kezek! :)

2012. aug. 4. 13:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Ma nincs főzés, esküvőre megyek dolgozni, ott fogok enni
2012. aug. 4. 13:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Halászlé. Pénteken vettem egy nyurga pontyot, és abból. Nem volt benne sem tej, sem ikra, pedig szeretjük.
2012. aug. 4. 16:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

ma ebéd volt töltött paprika friss puha kenyéérel, és csokoládés kuglóf kókusszal megszórva

vacsora pedig töltött cukkini volt-maradék húsos-rizes-fűszeres töltelékből, rajta reszelt sajt és paradicsom

holnap húsleves, kukoricás rizs, rántott cukkini, sajt-ami maradt a vacsora feléből mert 3kg cukkinit sikerült ma vennem:) és dinnye lesz

2012. aug. 4. 23:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Zöldborsó leves sok petrezselyemmel. Füszeres csirkedarabok ropogósra sütve, gombás rizzsel, fejes saláta. Meggyes bögrés.
2012. aug. 5. 08:11
 19/20 anonim ***** válasza:

ma, vasárnap: mustáros-hagymás pácban éjszakászott,majd mindjárt panírozott rántott hús lesz, petr.krumplival bazsalikomos paradicsomsalátával.

a levest nem kívánjuk ebben a melegben, de egy jó hideg dinnyeszelet finom lesz utána.

2012. aug. 5. 08:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Basszus, nem értem, miért gond az, ha esküvőn ettem? Volt szolgáltatói asztal, ahol direkt a mi ételünk volt, nem a vendégek elöl ettem el :D Öcsém... Aki lepontozta, gondolom életében nem dolgozott esküvőn...
2012. aug. 5. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!