Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Öszibarack levest hogyan kell...

Öszibarack levest hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy van benne,őszibarack,tejszín,vaniliapuding,szegfűszeg,fahéj,de hogyan kell megcsinálni? Sürgős lenne,holnap azt szeretnék a családnak.

Köszike!!!!!!!!!!

2009. júl. 18. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én receptem: a barackot lehámozni, felezni, kimagozni és vizben egy késhegynyi sóval, a füszerekkel meg 1 - 3 ek cukorral felforralni. (Ha van otthon citrom, 1 - 2 szeletet bele lehet fözni, jót tesz a levesnek.) Idöközben kb. 1 ek lisztet a tejjel/tejszinnel elkeverni, és a forró levesbe önteni, a tüzet csökkentve ujra felforralni - közben kevergetni, hogy ne égjen le. Utánna jól lehüteni - és ha nem fogyózik senki, lehet rá még tálaláskor tejszinhabot is tenni.

vaniliapuddinggal nem ismerem, de igy nagyon szereti nálunk mindenki.

Ha véletlen sürünek találod, akkor még kevés tejjel lehet higitani.

2009. júl. 18. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Úgy ismerem mint az előző,csak a tejszínt 1kanál vanilia pudingal keverem el,és ezzel sűrítem be, nem pedig lisztel

de am nagyon egyszerü :D mi szoktunk hozzá tenni narancsot.. nade ez megint csak ízlés kérdése

2009. júl. 18. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok

[link]

kb ilyen :D:D:D

2009. júl. 18. 22:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,már kezdem is !!!!
2009. júl. 19. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!