Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok valami sütireceptet...

Írnátok valami sütireceptet amit könnyű megcsinálni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Muffin.
2009. júl. 18. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:

kókuszgolyó mindmegettén nézz körül

legközelebb ezt csinálom:kekszdarálva, kakaó kis vaj esetleg kávé dió mezsola megamibelefér, porcukor, összegyúrom, kilapítom egy jénai aljára rá a csokimáz, hűtőbe, aztőán szeletel és nyam nyam

2009. júl. 18. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Ajánlok egy oldalt nézz szét képekkel együtt értelmes receptek:

[link]

2009. júl. 18. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:

keksz is jó? Én épp most sütök csokis cookiest, nagyon finom lett, és egyszerű.

Itt a receptje: [link]

vagy sajttorta édesen. egyszerű, finom.

2009. júl. 18. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
kevert teszta: egy bögre liszt, egy bögre cukor, egy bögre tej, ket tojas, egy sütöpor, egy vaniliascukor, meg amit otthon talalsz belerakod (dio, mogyoro, kokusz, kakao, mazsola, ilyesmik, de az ilyen darabosokat be kell lisztezni elötte) összekevered, tepsibe öntöd, mehet is a sütöbe, kb fel ora alatt megsül, nagyon finom lesz barmit is raksz bele, nalunk allandoan oda vannak erte, mindig kerik a receptet, azt hiszik, mindig mas :) jah, tüproba, hogy kesz van-e, szurd bele a villat, akkor van kesz, ha nem ragad ra teszta! En özgerincbe szoktam sütni, de masba is lehet, hosszaba elvaghatod, kenhetsz bele lekvart, nutellat, vagy a tetejere csokikrem...
2009. júl. 18. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Sport szelet:

hozzávalók: -1 margarin

-15dkg porcukor

-3 evőkanál kakaó

-0,5 rum esenc

-2 dl tej

-0,5kg darált keksz

Össze kell melegíteni egy edényben a margarint,porcukrot,kakaót,rum esencet,tejet.Langyosan kell belekeverni a darált kekszet és bele kell nyomkodni egy tepsibe.A tetejére egy olvasztott tortabevonó csokit kell csurgatni és betenni a hűtőbe

2009. júl. 19. 17:54
 7/8 anonim válasza:

Cukkínis sütemény

Mindmegettén meg lehet találni.Könnyű és nagyon finom.

2009. júl. 20. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van egy nagyszerű receptem. Meghívom Brátnőmet és megkérem, hogy süssön valami finomságot, persze a hozzávalót én állom. Amíg készül, én elmegyek sörért, és miután megvásároltam, minden elképzelhető kritikát elmondok cukrászképességeiről aminek az az eredmánye, hogy vagy kapot egy pofont vagy nem, vagy faképnél hagy vagy nem, de minden esetben a sör nekem marad. Tisztelettel TA
2009. júl. 26. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!