Szerintetek ebben a receptben mitől dermed meg a túrókrém? Mint ha hiányozna belőle valami.
Mitől lesz belőle vágható torta? Sem zselé, sem vaj, sem habtejszín... Hogy áll ez össze?
Semmitől nem áll össze.
Tipikus netes recept. Én már alapból úgy állok mindegyikhez, hogy maga a recept ad egy ötletet, vagy egy irányt esetleg ritkán egy jópofa technológiát, amikből érdemes kiindulni, aztán módosítom ott ahol kell, és elkészítem úgy, hogy valóban jó legyen.
Kb 1000-ből 1-et nem kell megváltoztatni, szóval ne csodálkozz ilyeneken.
Komolyan nem értem a problémádat!!!
Most mi a gond, mit kell még kutakodni, meg keresgélni?????
Számodra is a napnál világosabb, hogy kell bele valami lékötő vagy zselatin, vagy fixáló valami.
Mit kell egy jött-ment recepthez foggal-körömmel ragaszkodni?!
Úgy kell megcsinálni, ahogy a rutinod meg a józan ész diktálja. Ennyire pofon egyszerű.
1. voltam.
Én a te problémádat nem értem. Vagyis mégis, szerintem az, hogy kezdek kételkedni a válaszodban. De ez még nem lenne szabad, hogy ok legyen az ilyen arogáns hozzászólásra.
És mivel soha semmit nem csináltam még rikottából, ezért nem, nem világosabb a napnál, hogy az nem fog magától megdermedni. Mellesleg azt is írtam, hogy a talált összes recept 90%-a nem ír semmilyen fixálót, sem magyarul, sem angolul. De ha nem írtam volna, akkor is milyen hangnem már az, amit te itt megütsz velem? Mint ha legalábbis a te megrendelésedre akarnám csinálni a tortát...
Bármilyen túróból meg lehet csinálni, ami nem a bolti száraz, szinte por állagú túró.
Neked első, pedig csak annyit, hogy attól, mert te nem tudod megcsinálni, nem kell arrogánsan leoltani másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!