Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek ebben a receptben...

Szerintetek ebben a receptben mitől dermed meg a túrókrém? Mint ha hiányozna belőle valami.

Figyelt kérdés

[link]


Mitől lesz belőle vágható torta? Sem zselé, sem vaj, sem habtejszín... Hogy áll ez össze?


2012. aug. 1. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Semmitől nem áll össze.

Tipikus netes recept. Én már alapból úgy állok mindegyikhez, hogy maga a recept ad egy ötletet, vagy egy irányt esetleg ritkán egy jópofa technológiát, amikből érdemes kiindulni, aztán módosítom ott ahol kell, és elkészítem úgy, hogy valóban jó legyen.

Kb 1000-ből 1-et nem kell megváltoztatni, szóval ne csodálkozz ilyeneken.

2012. aug. 1. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Krémesebb(mondjuk házi) túró kell, így a hidegtől szépen összeáll
2012. aug. 1. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A képen is elég lágynak látszik. Talán ha a túróhoz habfixálót, vagy zselatint teszel, lehet belőle valami.
2012. aug. 1. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk, az eredeti is mindig elég lágy. Rákerestem angolul is, de sehol nem írnak hozzá semmilyen fixálót. A Stahl-féle Cassata receptben viszont van zselatin és habtejszín is. Na, még megálmodom, hogy kellene... :)
2012. aug. 1. 21:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem, és nem. Sehol nem írnak fixálót. Mert közben azért keresem tovább... És kutakodok az emlékeimben, hogy valahányszor ettem ezt a sütit, mindig olyan volt, amit, ha villával belekezdtem, utána eléggé "szétporladt" a belseje. Nem lehetett szépen enni, nem maradt egyben már az első falat után sem. Egyre inkább úgy gondolom, hogy a második válaszolónak van igaza (akit NEM ÉN pontoztam le), miszerint az alapból krémes ricotta szimplán megdermed a hidegtől. Csak azt nem tudom, hogy hogy lehet akkor szépen szeletelni?! Mert mégsem kéne kehelyből kiskanállal enni... :-/
2012. aug. 2. 08:49
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan nem értem a problémádat!!!

Most mi a gond, mit kell még kutakodni, meg keresgélni?????

Számodra is a napnál világosabb, hogy kell bele valami lékötő vagy zselatin, vagy fixáló valami.

Mit kell egy jött-ment recepthez foggal-körömmel ragaszkodni?!

Úgy kell megcsinálni, ahogy a rutinod meg a józan ész diktálja. Ennyire pofon egyszerű.

1. voltam.

2012. aug. 2. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
De ha gondolod leírom neked ezt a receptet mondjuk aranka krémporral, vagy más lékötővel, és felteszem valamelyik receptes honlapra, és belinkelem neked, csak hogy olyan recepted legyen, amibe ilyen alapanyag is van írva.
2012. aug. 2. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:

Én a te problémádat nem értem. Vagyis mégis, szerintem az, hogy kezdek kételkedni a válaszodban. De ez még nem lenne szabad, hogy ok legyen az ilyen arogáns hozzászólásra.

És mivel soha semmit nem csináltam még rikottából, ezért nem, nem világosabb a napnál, hogy az nem fog magától megdermedni. Mellesleg azt is írtam, hogy a talált összes recept 90%-a nem ír semmilyen fixálót, sem magyarul, sem angolul. De ha nem írtam volna, akkor is milyen hangnem már az, amit te itt megütsz velem? Mint ha legalábbis a te megrendelésedre akarnám csinálni a tortát...

2012. aug. 2. 09:28
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

Bármilyen túróból meg lehet csinálni, ami nem a bolti száraz, szinte por állagú túró.

Neked első, pedig csak annyit, hogy attól, mert te nem tudod megcsinálni, nem kell arrogánsan leoltani másokat.

2012. aug. 2. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó! Sajnálom, hogy valakinek nem szimpatikus a válaszod, hiába nyomtam zöld kezet, többen nyomtak pirosat. :(
2012. aug. 3. 12:43

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!