Receptben liszt helyett használhatok teljes kiőrlésű lisztet?
Figyelt kérdés
Száműztem a finomított lisztet a konyhából. A teljes kiőrlésű búzalisztet ugyanúgy tudom használni sütemények sütésénél is? Nem befolyásolja a sütemény minőségét, ízét?2012. márc. 10. 22:15
1/6 anonim válasza:
dehogy nem. ki kell próbálni, hogy ízlik-e
2/6 anonim válasza:
Kicsit tömörebb lesz a süti és én érzem azt az érdekes kicsit kesernyés ízét, de a fiam nagyon szereti ebből a sütiket is, de nem minden sütihez jó, leginkább a mézes és fűszeres süteményekhez jó. Piskótát például durum liszttel készítem teljes kiörlésű helyett.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nekem a főzelékek sűrítésénél sem az igazi a teljes kiőrlésű, nem igazán tudom eltalálni a világos/sötétebb rántást sem vele.
2012. márc. 11. 09:52
4/6 anonim válasza:
nem úgy működik, mint a finomliszt, nehezebb, sosem lesz belőle egyik süti sem olyan, mint finomított társából. vitathatatlan, hogy egészséges, de nem szép és hát.... nem is olyan finom:(
5/6 anonim válasza:
Főzelék ízét nekem is elrontotta, maradok a fehér lisztnél rántás esetén, oda úgysem sok kell, de lehet besüríteni úgy is, hogy beleturmixolsz a főzelék alapanyagából.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 13. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!