Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináltam rosszul? A...

Mit csináltam rosszul? A muffin beleragadt a papírjába.

Figyelt kérdés
Ma sütöttem először így muffint, hogy papírkosárral béleltem a formát. De az egész alja lejön mire kiszedem belőle...
2012. júl. 31. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
akkor szerintem nyers maradt a tésztád
2012. júl. 31. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy szilikonos formában kell sütni vagy használj szilikonos sütőpapírt és nem ragad bele.
2012. júl. 31. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Vajazd ki a muffin sütött tedd be fél órára a hűtőbe. Utána már nem is kell sütő papír. Én mindig így csinálom.
2012. júl. 31. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:

A formába pont úgy bele fog ragadni, mint a papírba.

Szerintem a recept nem volt jó.

Próbáld ki ezt, nekem soha nem ragad bele, szépen le lehet húzni róla (hidegen könnyebb):

[link]

Étcsokival jobb.

2012. júl. 31. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
én a muffin papírt szoktam kivajazni és nekem eddig egyszer sem ragadt bele.
2012. júl. 31. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:
én szilikon formába szoktam tenni abba sose ragad bele.
2012. júl. 31. 23:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a muffint is és más sütit is, ami alatt sütőpapír van, amikor kiveszem a sütőből azonnal vastag vizes viledára teszem. a hűléstől pára keletkezik a papír körül, igy minden könnyen kijön, nem ragad le.

a muffint kb 10 percig hagyom így állni, és csak utána teszem át tálra.és persze ki kell hűlnie teljesen, hogy szépen ki lehessen hámozni a papírból.

2012. aug. 1. 05:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Még egy tipp, ami talán segít: nem szabad, hogy sokáig álljon a papírban a massza sütés előtt. beletöltöd, azonnal be az előmelegített sütőbe.
2012. aug. 1. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!