Ha nincs muffin papírom akkor kibélelhetem sütőpapírral a lyukakat úgy is jó lehet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 16:02
1/5 anonim válasza:
Persze, vágd fel akkora négyzetekre, hogy a sarkak kilógjanak a mélyedésekből, csinos lesz.
2/5 anonim válasza:
Persze, de ha csak kivajazod, úgyis jó.
3/5 anonim válasza:
Én sosem teszek bele papirt (nem szeretem, amikor úgy kell belöle kierölködni), csak kivajazom meg lisztezem, nem ragad bele.
4/5 anonim válasza:
dupla alufóliából is csináhatsz. vágj ki megfelelő nagyságó köröket és egy pohár fenekén szépen megformázhatod.olyan régebbi üvegpohár pl, ami az alja felé keskenyedik nagyon jó. amikor leveszed a dupla fóliát kis kosárka formája lesz. kend ki olajjal, úgy tedd bele a masszát.
5/5 anonim válasza:
felesleges macerálni, tényleg jó papír nélkül, én is liszt-vaj kombóval próbáltam, és bejött. Vagyis ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!