Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A muffin tésztáját amikor...

A muffin tésztáját amikor kikeverem annak milyen állagunak kell lennie?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
se nem folyós se nem kemény. A kettő között valahol
2012. júl. 19. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 kalifaszi guszti ***** válasza:
egy a lényeg, ne keverd túl szerencsétlent, kifejezetten jót tesz neki ha kicsit darabos marad..
2012. júl. 19. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Kb mint a nokedlinek, ha ezzel segítettem :)
2012. júl. 19. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is nokedlitészta sűrűségűre csinálom:)
2012. júl. 19. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!