A muffin tésztáját amikor kikeverem annak milyen állagunak kell lennie?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 14:18
1/4 anonim válasza:
se nem folyós se nem kemény. A kettő között valahol
2/4 kalifaszi guszti válasza:
egy a lényeg, ne keverd túl szerencsétlent, kifejezetten jót tesz neki ha kicsit darabos marad..
3/4 anonim válasza:
Kb mint a nokedlinek, ha ezzel segítettem :)
4/4 anonim válasza:
Én is nokedlitészta sűrűségűre csinálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!