Milyen húsos kaját lehet csinálni viszonylag olcsón, és egyszerűen?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Olcsó alapanyagokat kell választani.Pl a pulyka felső comb elég olcsó, és egyben sütőben megsütve nagyon finom.Én úgy szoktam hogy egy egyszerű só, bor, mustár fűszerezéssel megsütöm, előbb fólia alatt, majd anélkül szép pirosra és ha kész még forrón fokhagymás fűszervajat olvasztok rá.Nagyon finom.
A másik olcsó alapanyag a sertés szív és nyelv.Tudom tudom sokan irtóznak tőle, de isteni vadast lehet belőle készíteni.Egy egész hagymával sós babérleveles vízben vajpuhára főzöd a szívet, és a nyelvet, felcsíkozod, és a főzőlét felhasználva vadas mártást készítesz hozzá és zsemlegombóccal, vagy csak egyszerűen nokedlivel tálalod.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Olcsó még a liba-, kacsa-, pulyka-nyakból készült pörkölt, vagy a pulyka zúzából készült is jó.
Olcsó a már, akár csibe, akár sertés: resztelt, vagy rántot.
Töltött paprika, paradicsomos húsgombóc (a rizzsel tudsz csalni)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Darálthúsból milánói, csilisbab, rakott zöldségfélék rizzsel dúsítva.
darálthúsból pörkölt, tejföllel dúsítva, palacsintába töltve, vagy csak a sütőben tejföllel leöntve átsütni, vagy a palacsintákat bepanírozni és kirántani.
A csirkét sem kell száműznöd, mert nem csak sült csirkecomb létezik. most a Spárban 650 az egész csirkecomb.
ha időt számsz rá, és kicsontozod, rengeteg mindenre jó.
combfilé rántva, különféle zöldségekkel, csíkokra vágva finom tokányok készülhetnek belőle.
de, ha nem csontozod ki, akkor nagyon jó pörköltnek,lecsós csirkecombnak, gombásan, szalonnás alapon kezdve, jó tejfölösen bakonyi csirke is lehet nokedlivel.
hagyományosan sütve akár vadasmártást is csinálhatsz mellé
zsemlegombóccal, krumlikrokettel.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
resztelt máj főtt krumplival
hagymás sült máj rizzsel
lecsós szelet tarhonyával
lencseleves füstölt tarjával
virslis-kolbászos krumplileves
paprikáskrumpli, rakottkrumpli
rakottételek
paradicsomos húsgombóc krumplival
rizses, tarhonyáshús
bolognai
csirkepörkölt nokedlival
töltött csirkecomb paprikásan krumplifőzelék
stefániavagdalt paradicsomos káposzta
főtt hús krumplival, meggyszósz
tepsis csirke-comb, szárny hagymával, paradicsommal hozzá rizibizi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!