Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fel kell olvasztani a vajat?

Fel kell olvasztani a vajat?

Figyelt kérdés

Ezt a receptet szeretném elkészíteni:


Amerikai máz


15 dkg vaj

15 dkg porcukor

1 cs vaniliacukor

Tej vagy víz igény szerint


Kézi mixerrel egy tálban habosra keverjük a margarint, porcukrot és a vaniliás cukrot. Olyan legyen az állaga, mint a keményre vert tejszínhab. A habot egy habzsákba töltjük és rányomkodjuk a kisült süteményekre. Tetszés szerint lehet díszíteni torta darával, gyönggyel, drazséval stb.


??? Gondolom ha nincs megolvasztva elég nehéz lenne habosra keverni, de azért megkérdezem, mert nagyon amatőr szakács vagyok. :)


2012. júl. 27. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
SZobahőmérsékletű legyen a vaj.
2012. júl. 27. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
ahogy, írták, nem olvasztott vajról van szó. puha vajat/margarint kell habosra keverni.
2012. júl. 27. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
meg ne olvaszd! Robot képpel állj neki, nem nagy munka.
2012. júl. 27. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen melegben 3-4 órával korábban vedd ki a vajat / margarint, mielőtt készítenéd.
2012. júl. 27. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!