Fel kell olvasztani a vajat?
Figyelt kérdés
Ezt a receptet szeretném elkészíteni:
Amerikai máz
15 dkg vaj
15 dkg porcukor
1 cs vaniliacukor
Tej vagy víz igény szerint
Kézi mixerrel egy tálban habosra keverjük a margarint, porcukrot és a vaniliás cukrot. Olyan legyen az állaga, mint a keményre vert tejszínhab. A habot egy habzsákba töltjük és rányomkodjuk a kisült süteményekre. Tetszés szerint lehet díszíteni torta darával, gyönggyel, drazséval stb.
??? Gondolom ha nincs megolvasztva elég nehéz lenne habosra keverni, de azért megkérdezem, mert nagyon amatőr szakács vagyok. :)
2012. júl. 27. 12:05
2/4 anonim válasza:
ahogy, írták, nem olvasztott vajról van szó. puha vajat/margarint kell habosra keverni.
3/4 anonim válasza:
meg ne olvaszd! Robot képpel állj neki, nem nagy munka.
4/4 anonim válasza:
Ilyen melegben 3-4 órával korábban vedd ki a vajat / margarint, mielőtt készítenéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!