Tojásos nokedlihez mit lehet készíteni? Esetleg levest szoktatok hozzá vagy csak magába eszitek?
Húsfélét nem szoktak adni hozzá. (Nem a kínai tojásos rizzsel kevered? Mert az tényleg köret.)
Mi is uborkasalátával esszük.
Levest nyugodtan ehettek hozzá, én húslevest szoktam, mivel a nokedlin nincs hús.
nyugodtan mehet elé egy paradicsomleves pl.
én a tojásos nokit mindig úgy szoktam feldobni, hogy először egy kis húsos szalonnát sütök ki a lábasban (amiben majd készre csinálom ), ezen még megdinsztelek egy közepes, finomra vágott hagymát. erre teszek 20-25 deka vékonyra szeletelt gombát, amit megpárolok, majd az egész ragut zsírjára sütöm.
az elkészült leöblített nokedlit erre szedem rá, jól átkeverm, és mehet rá a tetszés szerinti mennyiségű felvert tojás.
tavasszal fejes salátával, ilyenkor nyári vegyes salátával, vagy kovászos uborkával szeretjük.
így nagyon ízletessé tehetjük, a sima tojásos nokedlit.
Lehet h megtaláltam az étterem lapján amit rendelt anno-
Szerzetesek választása (Natúr bélszín tarjás, vargányás, májas raguval; tojásos galuskával ajánljuk)
Mi sóskát szoktunk enni hozzá. :D
Vagy ecetes salit.
elé mehet egy májgombócleves, raguleves, becsináltleves
mi paradicsom, ecetes fejessalival, uborkasalátával szoktuk enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!