Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az éttermekben mi ég az ételen?

Az éttermekben mi ég az ételen?

Figyelt kérdés
Tehát: Az éttermekben szokott lenni olyan étel, amire valamilyen folyadékot ráöntenek, majd meggyújtanak. Ennek a folyadéknak a nevére lennék kíváncsi.

2012. júl. 24. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alkohol van benne, azért ég. Magasabb alkohol tartalmú folyadék.
2012. júl. 24. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
100%
Húsokhoz konyakot szoktak,édességhez-gyümölcshöz barna rum vagy gyümölcspálesz..ráöntik,meggyújták és már ég is az alkohol :)
2012. júl. 24. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
50% alkoholtartalmú ital már meggyújtható
2012. júl. 24. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Flambírozásnak nevezik de én csak hókusz pókusznak nevezném nem lesz ettől semmi különlegesség
2012. júl. 24. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Főleg Stroh rum-ot használnak.
2012. júl. 24. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
legtöbbször rum vagy konyak
2012. júl. 24. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!