Az éttermekben mi ég az ételen?
Figyelt kérdés
Tehát: Az éttermekben szokott lenni olyan étel, amire valamilyen folyadékot ráöntenek, majd meggyújtanak. Ennek a folyadéknak a nevére lennék kíváncsi.2012. júl. 24. 11:36
1/6 anonim válasza:
Alkohol van benne, azért ég. Magasabb alkohol tartalmú folyadék.
2/6 anonim válasza:
Húsokhoz konyakot szoktak,édességhez-gyümölcshöz barna rum vagy gyümölcspálesz..ráöntik,meggyújták és már ég is az alkohol :)
3/6 anonim válasza:
50% alkoholtartalmú ital már meggyújtható
4/6 anonim válasza:
Flambírozásnak nevezik de én csak hókusz pókusznak nevezném nem lesz ettől semmi különlegesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!