Ha felére csökkentem az alapanyagok mennyiségét, akkor is megtartsam az eredeti sütési időt?
Figyelt kérdés
Például gyümölcskenyérnél.2012. júl. 23. 14:42
1/8 anonim válasza:
Csökken a sütési idő is, de nem a felére!
Nehéz így megmondani!
2/8 anonim válasza:
Sosem időre sütöttem. Figyeltem h mikor lesz jó (gyümölcskenyérnél pl tűpróba) és ha kész volt kivettem. Ennyike
3/8 anonim válasza:
Én pl. bögrésmákost csináltam a hétvégén, fél adagot. A receptben 40 perc volt sütési időként feltüntetve (előmelegített sütőben) és 30 perc-ig hagytam. Majd lekapcsolva a sütőt benn hagytam, a sütő 150C-os lehüléséig.
Pont jó lett :)
4/8 anonim válasza:
Valóban valamennyivel előbb megsül, hiszen kisebb tömegnek kell átsülni, de azért nem fele idő. a tűpróba a legbiztosabb a gyümölcskenyérnél, sőt én inkább villát szúrok bele, mert a hústű lehet, hogy száraz marad a süti meg mégsem kész.
5/8 anonim válasza:
4. Használj hurkapálcát. A fémre a nyers tészta sem tapad úgy mint a fára, így nagyobb a hibalehetőség
8/8 A kérdező kommentje:
jajj nagyon köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek! :)
2012. júl. 24. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!