Por állagú édesítővel megmaradna a sütemények eredeti állaga?
Figyelt kérdés
Eddig Süssina folyékony édesítőt használtam, amivel éppen finomak lettek a sütik, de az állaguk megváltozott. Ha ugyanennek a márkának a por állagú édesítőjét használnám, akkor ugyanolyan állagú süteményeket kapnék, mint cukorral?2012. júl. 22. 16:24
1/1 anonim válasza:
Én egyszer csináltam kuglófot 25 db édesítőszerrel, amit porrá törtem. teljesen jó volt az állaga. először én is kételkedtem benne, azt hittem hiányozni fog a a cukor, mint szárazanyag, de nem. normál állagú kuglóf lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!