Sós TUC kekszet szeretnék sütni, tudnátok receptet írni vagy linkelni?
Megsütöttem, volt aminek nem kentem be a tetejét tojás fehérjével az száraz lett így ajánlom a kenést. Tényleg nem hasonlít a bolti TUC kekszre, de nagyon finom. Mondanám, hogy sokáig eláll, de ezt már ebbôl az adagból sosem fogjuk megtudni... :) Örökre elhagyott minister a 2 adag. A sajtot nem is éreztük benne, így vagy érdemes füstölt sajttal vagy sajtkrémmel kiváltani. A tetejét érdmes sóval megszórni így karakteresebb íze lesz.
A sütést én hôlégkeverésesen csináltam. Most mennyit info jutott hirtelen az eszembe.
Köszi a valaszodat,gondolom en nem sütöm meg,nagyon meg vagyok elegedve a sos ruddal,turos pogacsaval,ami nekem van recept az is nagyon egyszerü es finom.
Turos pogacsa
25 deka liszt,
25 deka margarin
25 deka turo,es kis kanal so.
Összegyurjuk,finomabb ha 1 ejjel a hütöben all.Masnap nyujtjuk,szaggatjuk(en vagom,igy nem maradnak ki szelei),tojassrgajaval kenem,sütöm.
Köszönöm szépen ezt is beírom a receptes füzetembe.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat MINDENKINEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!