Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 25 embernek mennyi húst...

25 embernek mennyi húst számoljak?

Figyelt kérdés
Buli lesz nálunk és kb. 25-en leszünk. Gulyást főzök, vadból. De nem tudom ehhez mégis mennyi hús, krumpli, stb. kell. Ennyi embernek még nem főztem. Azt sem tudom miben fogom megfőzni. Áhhhh! S.O.S.

2012. júl. 20. 12:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egy jó kis gulyásleves fűszerezése, és egy jó kis őzpörkölt fűszerezése között nem sok különbség van, legalábbis itt a Dél-Alföldön.
2012. júl. 20. 14:16
 12/20 anonim ***** válasza:

#11-es

Akkor a Dél-Alföldön jól bezöldségelitek az őzpörköltet?

Felénk másképp készül!

2012. júl. 20. 14:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Sajnos a a grillezett hús összemegy, mint a samu nadrágja, és akkor bizony éhen maradna az 5 és fél kilótól a társaság.
2012. júl. 20. 15:55
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nálunk sincs sok köze a gulyásnak a pörihez. :) Az őzet nem olyan jó sütni, így is pácolva lesz pár napig hogy ehető legyen. Sajna nem volt valami fiatal szegény. Meg hát 25 embernek sütögetni, a 40 fokban, nemá! :)
2012. júl. 21. 11:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Fűszerezést írtam = só, bors, paprika

nem pedig az egyéb belle-valókról!!!!!

Tudod mi közöttük a különbség, vagy csak kötözködni van kedved?

:D

Miért kell rögtön belekötni a másik hozzászólásába?

Miért vannak úgy sokan, ha a másik hozzászólását lehurrogom, meg a másikat lehülyézem, majd attól neki jobb lesz? ?????

2012. júl. 21. 11:19
 16/20 doboszoli ***** válasza:
Szeressük egymást gyerekek....D)
2012. júl. 22. 17:53
 17/20 anonim ***** válasza:
57%

" e szó a legszebb kincs, ennél szebb szó, hogy szeretet, a nagyvilágon nincs.

Az élet úgy is tovaszáll,a sír magába zár,

szeressük egymást gyerekek, hisz' minden percért kár"

2012. júl. 22. 17:58
 18/20 doboszoli ***** válasza:

A kérdésre:

Elég lesz a rendelkezésre álló hús.

Hasonló okból, (ez volt) én is főztem már gulyást, így azt javaslom, hogy úgy állítsd be a lé "vastagságát", hogy még éppen lehessen kanállal enni, kvázi ne kiáltson villáért.

Ne legyen leves, így a kecske-káposzta elmélet megvalósul.

Tárcsán sütögetni a csontos vadhúst? Háááát...

2012. júl. 22. 17:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Akkor most bulizzunk mi is. egyik kedves társunkat úgyis ki kellene billenteni a rosszkedvéből:) van egy üveg finom pezsgőm behűtve.

Mindenkinek inni fogok az egészségére, és virtuálisan koccintunk a jó kajákra, és békés napokra:))

2012. júl. 22. 18:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Én csak folytattam a Zoli által megkezdett sorokat, de úgy látszik, itt süket fülekre talált...
2012. júl. 22. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!