Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Süti és csirke receptek?

Süti és csirke receptek?

Figyelt kérdés

sziasztok:) 16L vagyok szeretek főzőcskézni, és unom hogy otthon mindig ugyanaz a kaja, vagyis ritkán csinálunk változtatást, nem nagyon próbálunk ki új recepteket ( nem mindig ugyanazt esszük csak értitek, nem próbálunk kis mást, maradunk a megszokott sütiknél).

Tudom hogy vannak fent a neten receptek, de kíváncsi vagyok h vkinek van e vmi nagyon jó receptje, sütiknél a krémesebb sütik érdekelnének, és csirkéből készült receptek.:) köszi előre is

2012. júl. 20. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én ma paprikás csirkemellet készítek.Egyszerű és finom.
2012. júl. 20. 11:52
 2/11 A kérdező kommentje:
ok, köszi jöhetnek még válaszok ^^
2012. júl. 20. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

ezek nekem beváltak:)

2012. júl. 20. 13:39
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi:P
2012. júl. 20. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Éppen az előbb írtam le ezt a receptet egy másik témához, úgyhogy csak bemásolom, ha nem bánod! :)

Én olyat szoktam csinálni csirkemellből, hogy egy kevés olajon és vajon megpirítom a kisebb kockára vágott cs.mellet, felengedem annyi vízzel, hogy éppen ellepje, dobok bele 2 db leveskockát, frissen őrölt borssal megszórom. Ezután teszek hozzá - ízlés szerint- szeletelt csiperkegombát. Amikor minden megpuhult, besűrítem tejszínnel, és szórok rá kevés indiai citromfüvet (morzsolt) és összerottyantom. :) Orsótésztával az igazi! A húgom nem szereti a gombát, ezért néha zöldborsóval csinálom a kedvéért. Annyira szeretem, hogy van olyan időszak, hogy hetente elkészítem! :)) Mindenképpen próbáld ki!

2012. júl. 20. 20:02
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi!!:) ez ilyen szószos dolog lesz?
2012. júl. 20. 20:56
 7/11 anonim válasza:
Iiigen-igen! Szószos jellegű. Olyan jó sűrű tejszínes! És kb félóra alatt elkészíthető. :)
2012. júl. 20. 21:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Valóban jó sűrű tejszínes étel és egyszerű! És olyan fincsi, hogy nem bírom abbahagyni! :) Amikor valami savanyút kívánok, csöpögtetek rá egy pici ecetet. De csak a sajátomra!
2012. júl. 20. 21:21
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi:PP
2012. júl. 20. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja, és ha kipróbáltad, légyszi írd meg, hogy ízlett-e a családnak és persze neked! :)
2012. júl. 20. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!