Süti és csirke receptek?
sziasztok:) 16L vagyok szeretek főzőcskézni, és unom hogy otthon mindig ugyanaz a kaja, vagyis ritkán csinálunk változtatást, nem nagyon próbálunk ki új recepteket ( nem mindig ugyanazt esszük csak értitek, nem próbálunk kis mást, maradunk a megszokott sütiknél).
Tudom hogy vannak fent a neten receptek, de kíváncsi vagyok h vkinek van e vmi nagyon jó receptje, sütiknél a krémesebb sütik érdekelnének, és csirkéből készült receptek.:) köszi előre is
Éppen az előbb írtam le ezt a receptet egy másik témához, úgyhogy csak bemásolom, ha nem bánod! :)
Én olyat szoktam csinálni csirkemellből, hogy egy kevés olajon és vajon megpirítom a kisebb kockára vágott cs.mellet, felengedem annyi vízzel, hogy éppen ellepje, dobok bele 2 db leveskockát, frissen őrölt borssal megszórom. Ezután teszek hozzá - ízlés szerint- szeletelt csiperkegombát. Amikor minden megpuhult, besűrítem tejszínnel, és szórok rá kevés indiai citromfüvet (morzsolt) és összerottyantom. :) Orsótésztával az igazi! A húgom nem szereti a gombát, ezért néha zöldborsóval csinálom a kedvéért. Annyira szeretem, hogy van olyan időszak, hogy hetente elkészítem! :)) Mindenképpen próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!